Laadpaal plaatsen in gemeente Alphen aan den Rijn

Het duurzaamheidsprogramma van de gemeente Alphen aan den Rijn werkt als een reisgids op weg naar een betere toekomst. Met speciale leningen voor particulieren en bedrijven, een milieubarometer die bedrijven helpt om hun duurzaamheid tegen de lamp te houden, een vergistingsinstallatie voor groen gas en de aanleg van laadpalen voor elektrische auto’s. Goed bezig, vindt ENGIE. Want ook wij zijn als groene energiemaatschappij altijd op zoek naar nieuwe manieren om een duurzame toekomst te realiseren. Om elektrisch rijden aantrekkelijker én bereikbaarder te maken, plaatst ENGIE in gemeente Alphen aan den Rijn laadpalen. We kunnen deze plaatsen waar u maar wilt: dus ook bij thuis of op uw werk.

De energie van morgen? Die maken wij vandaag al beschikbaar! Laat een laadpaal plaatsen in uw gemeente en help mee om uw gemeente een stukje duurzamer te maken! Op deze pagina hebben wij alvast handige informatie voor u verzameld over hoe u een aanvraag kunt doen. Zo weet u precies waar u aan toe bent!

Openbare laadpaal aanvragen

Via het portaal op oplaadpuntaanvragen.nl kunt u een openbaar oplaadpunt aanvragen. Uw elektrische of hybride auto moet wel een actieradius van ten minste 50 kilometer hebben en u moet natuurlijk in de gemeente woonachtig zijn (of daar werken).

Als de laadpaal op een geschikte plek geplaatst kan (en mag) worden dan verleent de gemeente een vergunning en kan ENGIE voor u aan de slag. U kunt deze aanvraag hier indienen: oplaadpunt aanvragen gemeente Alphen aan den Rijn.

Laadpaal installeren bij u thuis

Als u het geluk heeft dat u op uw eigen terrein ruimte heeft voor een laadpaal, dan heeft u verschillende opties. Wilt u een laadpaal plaatsen bij uw huis of onder uw carport? Of heeft u liever een wandmodel? Kies dan voor een van onze geheel verzorgde pakketten waarbij we zorgen voor een passende laadpaal inclusief installatie. Geef uw wensen op in uw offerteaanvraag en we bieden u de beste opties.

Bent u zelf handig? ENGIE heeft ook laadoplossingen voor de doe-het-zelver. Zo kunt u de bij ons bestelde laadpaal zelf installeren en alleen de finale aansluiting (en controle) door ons laten doen. Wij zorgen er dan voor dat uw installatie voldoet aan de NEN-norm.

Als u geen eigen plaatsingsmogelijkheid heeft en afhankelijk bent van plaatsing op openbaar terrein, dan kunt u bij de Gemeente Alphen aan den Rijn een laadpaal aanvragen.

Laadpaal installeren bij uw zaak

Voor bijna elk bedrijf is het aantrekkelijk om het zakelijke vervoer te verduurzamen. Of u nu kiest voor een laadpaal vanwege de auto’s van uw medewerkers, uw eigen wagenpark of als service om aan te verdienen. ENGIE heeft verschillende laadoplossingen die allemaal interessant zijn voor u als ondernemer. Zo kunt u bijvoorbeeld als horecaondernemer voorkomen dat uw bezoeker bij uw concurrent gaat parkeren omdat hij wel een oplaadpunt aanbiedt.

Ook in de Gemeente Alphen aan den Rijn hebben we al veel zakelijke laadpalen mogen plaatsen. Zo veranderen we Nederland langzaam maar zeker in een land waar iedereen mobiel kan rijden, zonder zich zorgen te hoeven maken over het bereik.

Elektrisch rijden voor iedereen

Als een van de grootste energieleveranciers van Europa komt u ons overal tegen. Tot in de kleinste dorpjes van de gemeente Alphen aan den Rijn.
Waar u ook woont, ENGIE komt overal. Zelfs in: 's-Molenaarsbuurt, Aarlanderveen, Alphen aan den Rijn, Bent, Benthuizen, Boskoop, Groenendijk, Hazerswoude-Dorp, Hazerswoude-Rijndijk, Hogeveen, Hoorn, Koudekerk aan den Rijn, Loete, Ridderbuurt, Rietveld, Spoelwijk, Voorweg, Westeinde en Zwammerdam.