Laadpaal plaatsen in gemeente Almelo

De gemeente Almelo heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Zo is het gemeentehuis bijvoorbeeld als het duurzaamste stadhuis van Nederland benoemd. Het gebouw bespaart jaarlijks 100.000 kWh door slimme daglichtsensoren, LED-verlichting en een warmtekoudeopslagsysteem. Wat ook bijdraagt aan duurzaamheid is elektrisch rijden. Steeds meer mensen die elektrisch rijden, kiezen voor een laadpaal bij huis of op de zaak in de gemeente Almelo. ENGIE is van mening dat elektrisch rijden een belangrijke rol speelt in de vernieuwing van de energiemarkt. Het duurzame karakter van de gemeente Almelo sluit goed aan bij de visie van ENGIE.

Wilt u een laadpaal bij u thuis, uw bedrijf of langs de openbare weg laten plaatsen? ENGIE maakt dat mogelijk! Wij voldoen bovendien aan alle regels die de gemeente Almelo stelt aan het plaatsen van laadpalen. Hieronder vindt u alle benodigde informatie.


Openbare laadpaal aanvragen

Via het portaal op oplaadpuntaanvragen.nl kunt u een oplaadpunt voor uw auto aanvragen. Uw elektrische of hybride auto moet hiervoor een elektrisch bereik van minimaal 50 kilometer hebben. Daarnaast moet u wonen of werkzaam zijn in de gemeente Almelo.

Alleen als de laadpaal op een geschikte plek geplaatst kan en mag worden verschaft de gemeente een vergunning en kan ENGIE voor u aan het werk. Een aanvraag doen voor een oplaadpunt kan hier: oplaadpunt aanvragen gemeente Almelo.

Laadpaal installeren bij u thuis

Als u het geluk heeft dat u op uw eigen terrein ruimte heeft voor een laadpaal, dan heeft u verschillende opties. Wilt u een laadpaal plaatsen bij uw huis of onder uw carport? Of heeft u liever een wandmodel? Kies dan voor een van onze geheel verzorgde pakketten waarbij we zorgen voor een passende laadpaal inclusief installatie. Geef uw wensen op in uw offerteaanvraag en we bieden u de beste opties.

Bent u zelf handig? ENGIE heeft ook laadoplossingen voor de doe-het-zelver. Zo kunt u de bij ons bestelde laadpaal zelf installeren en alleen de finale aansluiting (en controle) door ons laten doen. Wij zorgen er dan voor dat uw installatie voldoet aan de NEN-norm.

Als u geen eigen plaatsingsmogelijkheid heeft en afhankelijk bent van plaatsing op openbaar terrein, dan kunt u bij de Gemeente Almelo een laadpaal aanvragen.

Laadpaal installeren bij uw zaak

Voor bijna elk bedrijf is het aantrekkelijk om het zakelijke vervoer te verduurzamen. Of u nu kiest voor een laadpaal vanwege de auto’s van uw medewerkers, uw eigen wagenpark of als service om aan te verdienen. ENGIE heeft verschillende laadoplossingen die allemaal interessant zijn voor u als ondernemer. Zo kunt u bijvoorbeeld als horecaondernemer voorkomen dat uw bezoeker bij uw concurrent gaat parkeren omdat hij wel een oplaadpunt aanbiedt.

Ook in de Gemeente Almelo hebben we al veel zakelijke laadpalen mogen plaatsen. Zo veranderen we Nederland langzaam maar zeker in een land waar iedereen mobiel kan rijden, zonder zich zorgen te hoeven maken over het bereik.

Elektrisch rijden voor iedereen

Als een van de grootste energieleveranciers van Europa komt u ons overal tegen. Tot in de kleinste dorpjes van de gemeente Almelo.
Waar u ook woont, ENGIE komt overal. Zelfs in: Aadorp, Almelo, Bavinkel, Bornerbroek, Mariaparochie en Tusveld.