Laadpaal plaatsen in gemeente Alkmaar

In het ambitieuze duurzaamheidsprogramma van gemeente Alkmaar staan drie punten centraal: het opwekken van duurzame energie, het beperken van fossiel energieverbruik en een duurzame gemeente. Wij van ENGIE zien bovendien een belangrijke rol weggelegd voor elektrisch rijden. Als voorlopers in de groene energiemarkt plaatsen wij overal in Nederland laadpalen. Zo maken we elektrisch rijden toegankelijk voor iedereen. Rijdt u al elektrisch of bent u van plan om elektrisch te gaan rijden? In de gemeente Alkmaar voldoen wij aan alle regels om laadpalen te plaatsen, of het nou op uw werk, bij u thuis of langs een belangrijke een openbare weg is.

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden bij u in de buurt ? Hieronder staat alles wat u moet weten over het laten plaatsen van een laadpaal in gemeente Alkmaar.

Openbare laadpaal aanvragen

Voor het aanvragen van een oplaadpunt voor uw auto kunt kun u kijken op oplaadpuntaanvragen.nl . Uw elektrische of hybride auto moet hiervoor een elektrisch bereik van minimaal 50 kilometer hebben. Daarnaast moet u wonen of werkzaam zijn in de gemeente Alkmaar.

Alleen als de laadpaal op een geschikte plek geplaatst kan en mag worden verschaft de gemeente een vergunning en kan ENGIE voor u aan het werk. Een aanvraag doen voor een oplaadpunt kan hier: oplaadpunt aanvragen gemeente Alkmaar.

Laadpaal plaatsen bij uw huis

In de gemeente Alkmaar mag iedereen een laadpaal laten plaatsen op zijn eigen terrein. Heeft u een eigen oprit of heeft u de mogelijkheid voor het plaatsen van een wandmodel aan huis of in de garage? Dan bent u waarschijnlijk geïnteresseerd in de kosten van een thuislader.

U kunt bij ENGIE een keuze maken uit onze geheel verzorgde pakketten waarbij we zorgen voor een passende laadpaal, inclusief installatie. In ons aanvraagformulier ziet u direct een indicatie van de kosten voor de laadpaal. Als u geen eigen plaatsingsmogelijkheid heeft en afhankelijk bent van plaatsing op openbaar terrein, dan kunt u bij de Gemeente Alkmaar een oplaadpunt aanvragen.

Wilt u de laadpaal zelf plaatsen en alleen de finale aansluiting (en controle) door ons laten doen? Ook daar hebben we oplossingen voor.

Laadpaal installeren bij uw zaak

Voor bijna elk bedrijf is het aantrekkelijk om het zakelijke vervoer te verduurzamen. Of u nu kiest voor een laadpaal vanwege de auto’s van uw medewerkers, uw eigen wagenpark of als service om aan te verdienen. ENGIE heeft verschillende laadoplossingen die allemaal interessant zijn voor u als ondernemer. Zo kunt u bijvoorbeeld als horecaondernemer voorkomen dat uw bezoeker bij uw concurrent gaat parkeren omdat hij wel een oplaadpunt aanbiedt.

Ook in de Gemeente Alkmaar hebben we al veel zakelijke laadpalen mogen plaatsen. Zo veranderen we Nederland langzaam maar zeker in een land waar iedereen mobiel kan rijden, zonder zich zorgen te hoeven maken over het bereik.

Elektrisch rijden voor iedereen

Als een van de grootste energieleveranciers van Europa komt u ons overal tegen. Tot in de kleinste dorpjes van de gemeente Alkmaar.
Waar u ook woont, ENGIE komt overal. Zelfs in: Alkmaar, De Rijp, Driehuizen, Graft, Grootschermer, Koedijk, Markenbinnen, Noordeinde, Oost-Graftdijk, Oterleek, Oudorp, Schermerhorn, Starnmeer, Stompetoren, Ursem, West-Graftdijk en Zuidschermer.