Laadpaal plaatsen in gemeente Alblasserdam

In maart 2015 heeft de gemeente Alblasserdam een duurzaamheidsagenda opgesteld onder de titel 'Samen slim investeren' (2016-2020). Hierbij zet de gemeente in op vijf fronten om de regio duurzamer te maken. Eén van die fronten is het creëren van een schone lucht en leefomgeving. Dit vinden wij een geweldig initiatief van de gemeente Alblasserdam! Want een gezonde leefomgeving creëren we niet alleen voor onze generatie, maar ook voor latere generaties. Een vrij gemakkelijke manier om hieraan mee te helpen is door te kiezen voor elektrisch rijden. Deze manier van vervoer produceert namelijk geen schadelijke uitlaatstoffen. Om elektrisch tanken straks net zo bereikbaar te maken als regulier tanken, plaatst ENGIE overal in de gemeente Alblasserdam laadpalen. Hierdoor zit u nooit meer zonder groene energie!


Wilt u de plaatsing van een laadpaal in gemeente Alblasserdam aanvragen? Meer informatie vindt u op onderstaande pagina! Wij kunnen een oplaadpaal plaatsen bij u thuis, op uw werk of op een openbare plek. Zo is schone energie altijd dichtbij!


Openbare laadpaal aanvragen

Via het portaal op oplaadpuntaanvragen.nl kunt u aanvragen. Dit is mogelijk wanneer in de betreffende gemeente gewoond of gewerkt wordt en uw hybride of elektrische auto een actieradius van minstens 50 kilometer heeft.

De gemeente verstrekt enkel een vergunning als de laadpaal op een goede plek geplaatst kan worden. Daarna gaat ENGIE ermee aan de slag. Een aanvraag indienen voor een openbare laadpaal doet u hier: oplaadpunt aanvragen gemeente Alblasserdam.

Laadpaal installeren bij u thuis

Als u het geluk heeft dat u op uw eigen terrein ruimte heeft voor een laadpaal, dan heeft u verschillende opties. Wilt u een laadpaal plaatsen bij uw huis of onder uw carport? Of heeft u liever een wandmodel? Kies dan voor een van onze geheel verzorgde pakketten waarbij we zorgen voor een passende laadpaal inclusief installatie. Geef uw wensen op in uw offerteaanvraag en we bieden u de beste opties.

Bent u zelf handig? ENGIE heeft ook laadoplossingen voor de doe-het-zelver. Zo kunt u de bij ons bestelde laadpaal zelf installeren en alleen de finale aansluiting (en controle) door ons laten doen. Wij zorgen er dan voor dat uw installatie voldoet aan de NEN-norm.

Als u geen eigen plaatsingsmogelijkheid heeft en afhankelijk bent van plaatsing op openbaar terrein, dan kunt u bij de Gemeente Alblasserdam een laadpaal aanvragen.

Laadpaal plaatsen bij uw bedrijf

Of u nu kiest voor een laadpaal voor uw eigen medewerkers, uw eigen wagenpark of als service om aan te verdienen. ENGIE heeft altijd een passende laadoplossing van de laadpaal bij de ondernemer thuis, tot het installeren van 50 laadpalen in een parkeergarage.

Ook in de Gemeente Alblasserdam hebben we al veel zakelijke laadpalen mogen plaatsen. Zo veranderen we Nederland langzaam maar zeker in een land waar iedereen mobiel kan rijden, zonder zich zorgen te hoeven maken over het bereik.