Laadpaal plaatsen in gemeente Achtkarspelen

Een mooie toekomst is een groene toekomst. En die maken we samen! De inwoners van gemeente Achtkarspelen zijn al een aantal jaar bezig met verbetering van de duurzaamheid, leefbaarheid en betrokkenheid in hun omgeving. Energiebesparing en opwekking zijn hier een belangrijk onderdeel van. Daarom kiezen steeds meer mensen in gemeente voor elektrisch rijden. Een mooie ontwikkeling, vinden wij. ENGIE wil daarom dat er straks overal laadpalen in de gemeente te vinden zijn: bij u thuis, op uw werk of langs de weg. Want zo zit u nooit meer zonder groene energie!

Draag bij aan een duurzame toekomst en laat (nog meer) laadpalen plaatsen in de gemeente Achtkarspelen. Hoe dat in zijn werk gaat? Wij hebben alvast de nodige informatie voor u verzameld!


Openbare laadpaal aanvragen

Via het portaal op oplaadpuntaanvragen.nl kunt u een oplaadpunt voor uw auto aanvragen. Uw elektrische of hybride auto moet hiervoor een elektrisch bereik van minimaal 50 kilometer hebben. Daarnaast moet u wonen of werkzaam zijn in de gemeente Achtkarspelen.

Alleen als de laadpaal op een geschikte plek geplaatst kan en mag worden verschaft de gemeente een vergunning en kan ENGIE voor u aan het werk. Een aanvraag doen voor een oplaadpunt kan hier: oplaadpunt aanvragen gemeente Achtkarspelen.

Laadpaal installeren bij u thuis

Als u het geluk heeft dat u op uw eigen terrein ruimte heeft voor een laadpaal, dan heeft u verschillende opties. Wilt u een laadpaal plaatsen bij uw huis of onder uw carport? Of heeft u liever een wandmodel? Kies dan voor een van onze geheel verzorgde pakketten waarbij we zorgen voor een passende laadpaal inclusief installatie. Geef uw wensen op in uw offerteaanvraag en we bieden u de beste opties.

Bent u zelf handig? ENGIE heeft ook laadoplossingen voor de doe-het-zelver. Zo kunt u de bij ons bestelde laadpaal zelf installeren en alleen de finale aansluiting (en controle) door ons laten doen. Wij zorgen er dan voor dat uw installatie voldoet aan de NEN-norm.

Als u geen eigen plaatsingsmogelijkheid heeft en afhankelijk bent van plaatsing op openbaar terrein, dan kunt u bij de Gemeente Achtkarspelen een laadpaal aanvragen.

Laadpaal installeren bij uw zaak

Voor bijna elk bedrijf is het aantrekkelijk om het zakelijke vervoer te verduurzamen. Of u nu kiest voor een laadpaal vanwege de auto’s van uw medewerkers, uw eigen wagenpark of als service om aan te verdienen. ENGIE heeft verschillende laadoplossingen die allemaal interessant zijn voor u als ondernemer. Zo kunt u bijvoorbeeld als horecaondernemer voorkomen dat uw bezoeker bij uw concurrent gaat parkeren omdat hij wel een oplaadpunt aanbiedt.

Ook in de Gemeente Achtkarspelen hebben we al veel zakelijke laadpalen mogen plaatsen. Zo veranderen we Nederland langzaam maar zeker in een land waar iedereen mobiel kan rijden, zonder zich zorgen te hoeven maken over het bereik.

Elektrisch rijden voor iedereen

Als een van de grootste energieleveranciers van Europa komt u ons overal tegen. Tot in de kleinste dorpjes van de gemeente Achtkarspelen.
Waar u ook woont, ENGIE komt overal. Zelfs in: Augustinusga / Stynsgea, Blauwverlaat / Blauforlaet, Boelenslaan / Boelensloane, Buitenpost / Bûtenpost, Buweklooster / Bouwekleaster, Drogeham / Droegeham, Gerkesklooster / Gerkeskleaster, Hamshorn / Hamsherne, Harkema / De Harkema, Kootstertille / Koatstertille, Kortwoude / Koartwâld, Kuikhorne / Kûkherne, Lutkepost / Lytsepost, Ophuis / Ophûs, Rohel / Reahel, Roodeschuur / Reaskuorre, Stroobos / Strobos, Surhuisterveen / Surhústerfean, Surhuizum / Surhuzum, Surhuizumer Mieden / Surhuzumer Mieden, Twijzel / Twizel en Twijzelerheide / Twizelerheide.