Laadpaal plaatsen in gemeente Aalten

Voor de gemeente Aalten is duurzaamheid een belangrijk onderwerp. Dit blijkt uit het feit dat de gemeente zichzelf tot doel heeft gesteld om in 2030 een energieneutrale gemeente te zijn. ENGIE moedigt dit doel zeker aan omdat wij, net als de gemeente Aalten, ook streven naar een duurzame samenleving. Wij willen dit doen door elektrisch rijden voor iedereen bereikbaar te maken. Middels het plaatsen van laadpalen in heel Nederland, waaronder uw gemeente, dragen wij bij aan een duurzaam Aalten. U kunt een laadpaal plaatsen bij uw werk, uw huis of gewoon langs de openbare weg. ENGIE voldoet hiervoor aan alle gestelde eisen van de gemeente Aalten, zodat u zich er geen zorgen over hoeft te maken.

Ook bijdragen aan een duurzamer Aalten? Stuur dan nu een aanvraag in om een laadpaal te plaatsen in gemeente Aalten. Wilt u weten hoe dit in zijn werk gaat? Op deze pagina hebben wij de belangrijkste informatie die u nodig hebt verzameld. Zo weet u precies waar u aan toe bent!

Openbare laadpaal aanvragen

ENGIE voldoet aan de regels van de gemeente Aalten om in deze gemeente een oplaadpunt voor uw auto te plaatsen. Uw elektrische of hybride auto moet hiervoor een elektrisch bereik van minimaal 50 kilometer hebben. Daarnaast moet u wonen of werkzaam zijn in de gemeente Aalten.

Alleen als de laadpaal op een geschikte plek geplaatst kan en mag worden verschaft de gemeente een vergunning en kan ENGIE voor u aan het werk. Een aanvraag doen voor een oplaadpunt kan hier: oplaadpunt aanvragen gemeente Aalten.

Laadpaal plaatsen bij uw huis

In de gemeente Aalten mag iedereen een laadpaal laten plaatsen op zijn eigen terrein. Heeft u een eigen oprit of heeft u de mogelijkheid voor het plaatsen van een wandmodel aan huis of in de garage? Dan bent u waarschijnlijk geïnteresseerd in de kosten van een thuislader.

U kunt bij ENGIE een keuze maken uit onze geheel verzorgde pakketten waarbij we zorgen voor een passende laadpaal, inclusief installatie. In ons aanvraagformulier ziet u direct een indicatie van de kosten voor de laadpaal. Als u geen eigen plaatsingsmogelijkheid heeft en afhankelijk bent van plaatsing op openbaar terrein, dan kunt u bij de Gemeente Aalten een oplaadpunt aanvragen.

Wilt u de laadpaal zelf plaatsen en alleen de finale aansluiting (en controle) door ons laten doen? Ook daar hebben we oplossingen voor.

Laadpaal bij uw bedrijf

Of u nu kiest voor een laadpaal vanwege de auto’s van uw medewerkers, uw eigen wagenpark of als extra verdienmodel door een marge op de energiekosten aantrekken van extra bezoekers, ENGIE heeft verschillende oplossingen die allemaal interessant zijn voor u als ondernemer. Ook in de Gemeente Aalten hebben we al veel laadpalen mogen plaatsen.

Zo veranderen we Nederland langzaam maar zeker in een van de meest aantrekkelijke landen om elektrisch te rijden.

Elektrisch rijden voor iedereen

Als een van de grootste energieleveranciers van Europa komt u ons overal tegen. Tot in de kleinste dorpjes van de gemeente Aalten.
Waar u ook woont, ENGIE komt overal. Zelfs in: 't Villeken, Aalten, Barlo, Bredevoort, Dale, De Heurne, Dinxperlo, Domme Aanleg, Groot Deunk, Haart, Het Beggelder, Heurne, Hollenberg, IJzerlo en Lintelo.