Laadpaal plaatsen in gemeente Aalsmeer

Een van de belangrijkste pijlers van het duurzaamheidsbeleid van Aalsmeer is onafhankelijkheid van fossiele brandstoffen. De doelstelling van de gemeente is om in 2040 volledig onafhankelijk te zijn van dit type energie. Wij van ENGIE kunnen dit alleen maar toejuichen. Wij zien ook een belangrijke rol weggelegd voor elektrisch rijden, dat steeds meer terrein wint. Om elektrisch rijden voor iedereen zo aantrekkelijk mogelijk te maken, bouwen wij een netwerk van laadpalen in Nederland. Woont u in Aalsmeer en rijdt u al elektrisch? ENGIE voldoet aan alle eisen die de gemeente Aalsmeer heeft gesteld om laadpalen te plaatsen: bij u thuis, op uw werk en zelfs langs de openbare weg.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor laadpalen bij u in de buurt? Hieronder hebben we alvast alle info verzameld voor laadpalen in Aalsmeer.

Openbare laadpaal aanvragen

Voor het aanvragen van kunt kun u kijken op oplaadpuntaanvragen.nl . Dit is mogelijk wanneer in de betreffende gemeente gewoond of gewerkt wordt en uw hybride of elektrische auto een actieradius van minstens 50 kilometer heeft.

De gemeente verstrekt enkel een vergunning als de laadpaal op een goede plek geplaatst kan worden. Daarna gaat ENGIE ermee aan de slag. Een aanvraag indienen voor een openbare laadpaal doet u hier: oplaadpunt aanvragen gemeente Aalsmeer.

Laadpaal installeren bij huis

Bij een groot deel van de Nederlandse woningen hebben de bewoners de mogelijkheid om hun auto dicht bij huis te parkeren, onder een carport of op de oprit. ENGIE heeft verschillende oplossingen voor elke situatie. Heeft u een oprit? Dan is het waarschijnlijk het mooist om een laadpaal aan de oprit, in uw garage of onder uw carport te plaatsen. Beide producten zijn er in dubbele uitvoeringen, zodat u twee auto’s tegelijkertijd of vlak na elkaar kunt laden. Onze laadpalen zijn intelligent en zorgen ervoor dat uw meterkast niet overbelast raakt.

ENGIE levert de laadpalen bijna altijd inclusief installatie, maar we vergeten ook de doe-het-zelver niet. Eventueel kan ENGIE er, ook in de Gemeente Aalsmeer, voor zorgen dat uw paal na een NEN-norm controle door onze monteur op de juiste manier in werking wordt gesteld.

Laadpaal plaatsen bij uw bedrijf

Of u nu kiest voor een laadpaal voor uw eigen medewerkers, uw eigen wagenpark of als service om aan te verdienen. ENGIE heeft altijd een passende laadoplossing van de laadpaal bij de ondernemer thuis, tot het installeren van 50 laadpalen in een parkeergarage.

Ook in de Gemeente Aalsmeer hebben we al veel zakelijke laadpalen mogen plaatsen. Zo veranderen we Nederland langzaam maar zeker in een land waar iedereen mobiel kan rijden, zonder zich zorgen te hoeven maken over het bereik.

Elektrisch rijden voor iedereen

Als een van de grootste energieleveranciers van Europa komt u ons overal tegen. Ook in de gemeente Aalsmeer ziet u ons vaak rijden.
Waar u ook woont, ENGIE komt overal. Zelfs in: Aalsmeer, Calslagen, Kudelstaart, Oosteinde en Vrouwentroost.