Laadpaal plaatsen in gemeente Aalburg

De Noord-Brabantse gemeente Aalburg helpt mee aan een schoner Nederland, door elektrisch rijders te voorzien van openbare laadpalen op de juiste plaatsen. Inwoners van de gemeente gaan namelijk steeds vaker elektrisch rijden; een erg goede verandering! Om dit nog meer te stimuleren, maakt ENGIE het voor inwoners mogelijk om een laadpaal te laten plaatsen op een locatie naar keuze. Op deze manier bieden we samen aan steeds meer Aalburgse e-rijders een plek om hun elektrische voertuig op te laden. Geweldig, toch?

Bezit u een elektrische auto of bent u van plan een model aan te schaffen, maar mist er in uw buurt een oplaadpunt? Laat ENGIE een laadpaal plaatsen waar u dat wilt! Wij voldoen aan alle vereisten om binnen Aalburg laadpalen te plaatsen. Hieronder hebben wij alles over de procedure op een rijtje gezet.


Openbare laadpaal aanvragen

Via het portaal op oplaadpuntaanvragen.nl kunt u een oplaadpunt voor uw auto aanvragen. Uw elektrische of hybride auto moet hiervoor een elektrisch bereik van minimaal 50 kilometer hebben. Daarnaast moet u wonen of werkzaam zijn in de gemeente Aalburg.

Alleen als de laadpaal op een geschikte plek geplaatst kan en mag worden verschaft de gemeente een vergunning en kan ENGIE voor u aan het werk. Een aanvraag doen voor een oplaadpunt kan hier: oplaadpunt aanvragen gemeente Aalburg.

Laadpaal installeren bij u thuis

Als u het geluk heeft dat u op uw eigen terrein ruimte heeft voor een laadpaal, dan heeft u verschillende opties. Wilt u een laadpaal plaatsen bij uw huis of onder uw carport? Of heeft u liever een wandmodel? Kies dan voor een van onze geheel verzorgde pakketten waarbij we zorgen voor een passende laadpaal inclusief installatie. Geef uw wensen op in uw offerteaanvraag en we bieden u de beste opties.

Bent u zelf handig? ENGIE heeft ook laadoplossingen voor de doe-het-zelver. Zo kunt u de bij ons bestelde laadpaal zelf installeren en alleen de finale aansluiting (en controle) door ons laten doen. Wij zorgen er dan voor dat uw installatie voldoet aan de NEN-norm.

Als u geen eigen plaatsingsmogelijkheid heeft en afhankelijk bent van plaatsing op openbaar terrein, dan kunt u bij de Gemeente Aalburg een laadpaal aanvragen.

Laadpaal installeren bij uw zaak

Voor bijna elk bedrijf is het aantrekkelijk om het zakelijke vervoer te verduurzamen. Of u nu kiest voor een laadpaal vanwege de auto’s van uw medewerkers, uw eigen wagenpark of als service om aan te verdienen. ENGIE heeft verschillende laadoplossingen die allemaal interessant zijn voor u als ondernemer. Zo kunt u bijvoorbeeld als horecaondernemer voorkomen dat uw bezoeker bij uw concurrent gaat parkeren omdat hij wel een oplaadpunt aanbiedt.

Ook in de Gemeente Aalburg hebben we al veel zakelijke laadpalen mogen plaatsen. Zo veranderen we Nederland langzaam maar zeker in een land waar iedereen mobiel kan rijden, zonder zich zorgen te hoeven maken over het bereik.

Elektrisch rijden voor iedereen

Als een van de grootste energieleveranciers van Europa komt u ons overal tegen. Tot in de kleinste dorpjes van de gemeente Aalburg.
Waar u ook woont, ENGIE komt overal. Zelfs in: Babyloniënbroek, Drongelen, Eethen, Genderen, Hill, Meeuwen, Moleneind, Spijk, Veen en Wijk en Aalburg.