Laadpaal plaatsen in de Gemeente Aa en Hunze

De gemeente Aa en Hunze werkt richting de toekomst, zo blijkt uit de toekomstvisie die is opgesteld voor 2025. Wat zeker al geen toekomstmuziek meer is, is elektrisch rijden. De transitie van hybride naar volledig elektrisch rijden is steeds meer gemeengoed geworden. Een laadpaal plaatsen in de gemeente Aa en Hunze bij u thuis of bij uw bedrijf is dan ook steeds vaker aan de orde. ENGIE ziet als een van de leiders in de vergroening van de energiemarkt een belangrijke rol weggelegd voor elektrisch rijden. Het innoverende karakter van ENGIE sluit goed aan bij de missie van deze Drentse gemeente. Deze is als volgt geformuleerd: ‘een aantrekkelijke woongemeente waar het buitengewoon goed leven en recreëren is, met een levendige, zorgzame en innovatieve samenleving in een robuust landschap: Aa en Hunze Buitengewoon’.

In de gemeente Aa en Hunze plaatst ENGIE al laadpalen voor thuis, langs de openbare weg of op bedrijfslocaties. Ook klaar zijn voor de toekomst? Wij hebben handige informatie over het plaatsen van een laadpaal in de gemeente Aa en Hunze alvast voor u verzameld.

Openbare laadpaal aanvragen

Via het portaal op oplaadpuntaanvragen.nl kunt u een oplaadpunt voor uw auto aanvragen. Uw elektrische of hybride auto moet hiervoor een elektrisch bereik van minimaal 50 kilometer hebben. Daarnaast moet u wonen of werkzaam zijn in de gemeente Aa en Hunze.

Alleen als de laadpaal op een geschikte plek geplaatst kan en mag worden verschaft de gemeente een vergunning en kan ENGIE voor u aan het werk. Een aanvraag doen voor een oplaadpunt kan hier: oplaadpunt aanvragen gemeente Aa en Hunze.

Laadpaal plaatsen bij uw huis

In de gemeente Aa en Hunze mag iedereen een laadpaal laten plaatsen op zijn eigen terrein. Heeft u een eigen oprit of heeft u de mogelijkheid voor het plaatsen van een wandmodel aan huis of in de garage? Dan bent u waarschijnlijk geïnteresseerd in de kosten van een thuislader.

U kunt bij ENGIE een keuze maken uit onze geheel verzorgde pakketten waarbij we zorgen voor een passende laadpaal, inclusief installatie. In ons aanvraagformulier ziet u direct een indicatie van de kosten voor de laadpaal. Als u geen eigen plaatsingsmogelijkheid heeft en afhankelijk bent van plaatsing op openbaar terrein, dan kunt u bij de Gemeente Aa en Hunze een oplaadpunt aanvragen.

Wilt u de laadpaal zelf plaatsen en alleen de finale aansluiting (en controle) door ons laten doen? Ook daar hebben we oplossingen voor.

Laadpaal bij uw bedrijf

Of u nu kiest voor een laadpaal vanwege de auto’s van uw medewerkers, uw eigen wagenpark of als extra verdienmodel door een marge op de energiekosten aantrekken van extra bezoekers, ENGIE heeft verschillende oplossingen die allemaal interessant zijn voor u als ondernemer. Ook in de Gemeente Aa en Hunze hebben we al veel laadpalen mogen plaatsen.

Zo veranderen we Nederland langzaam maar zeker in een van de meest aantrekkelijke landen om elektrisch te rijden.

Elektrisch rijden voor iedereen

Als een van de grootste energieleveranciers van Europa komt u ons overal tegen. Tot in de kleinste dorpjes van de gemeente Aa en Hunze.
Waar u ook woont, ENGIE komt overal. Zelfs in: Amen, Anderen, Anloo, Annen, Annerveenschekanaal, Balloo, Bareveld, Bonnerveen, Bosje, Bovenstreek, De Hilte, Deurze, Eerste Dwarsdiep, Eext, Eexterveen, Eexterveenschekanaal, Eexterzandvoort, Ekehaar, Eldersloo, Eleveld, Gasselte, Gasselterboerveen, Gasselterboerveenschemond, Gasselternijveen, Gasselternijveenschemond, Gasteren, Geelbroek, Gieten, Gieterveen, Gieterzandvoort, Grolloo, Kostvlies, Marwijksoord, Nieuw Annerveen, Nieuwediep, Nijlande, Nooitgedacht, Oud Annerveen, Papenvoort, Rolde, Schipborg, Schoonloo, Schreierswijk, Spijkerboor, Streek, Torenveen, Tweede Dwarsdiep, Veenhof en Vredenheim.