Welkom bij ENGIE

Fijn dat je er bent! We hebben een leuke video voor je klaargezet waarin we uitleggen wat je als nieuwe klant van ons kunt verwachten en wat je nu zelf al kan doen. Zoals het aanmaken van een MijnENGIE account en het downloaden van onze handige app. Heb je na kijken van de video nog vragen? Onder de video vind je een overzicht met veelgestelde vragen en mogelijkheden om contact met ons op te nemen. Veel kijkplezier!

Nog even op een rij

 1. 1

  Wij regelen je overstap

  We nemen contact op met je huidige leverancier om je contract daar op te zeggen. Uiteraard zit je geen moment zonder energie. Jij hoeft nu verder niets te doen, we laten het weten als we wat van je nodig hebben.

 2. 2

  Maak een MijnENGIE account

  Via je persoonlijke MijnENGIE account regel je veel zelf. Bijvoorbeeld het wijzigen van gegevens of je overeenkomst bekijken. Je maakt een account aan met je klantnummer. Dit klantnummer vind je terug in de e-mails die je van ons ontvangt.

 3. 3

  Download onze gratis ENGIE-app

  Met onze handige app volg je je aanmelding bij ENGIE en  heb je volledig inzicht in je energieverbruik. Ook kun je eenvoudig checken of je goed zit met je termijnbedrag. Zo voorkom je verrassingen bij je jaarrekening.

Je energiezaken altijd bij de hand

Met onze handige app volg je je aanmelding bij ENGIE en regel je eenvoudig je energiezaken. Waar en wanneer je wilt, 24 uur per dag, 7 dagen in de week. Zo zie je eenvoudig je verbruik per uur, dag, week, maand of jaar en ontdek wat je iedere dag aan stroom en gas uitgeeft. Daarnaast zie je in de app hoe je uitkomt met je jaarafrekening. Wil je het totaal bijsturen? Je past gemakkelijk je termijnbedrag aan. Zo sta je nooit voor verrassingen.

Ontdek onze ENGIE-app
ENGIE-app
klantenservice

We helpen je graag

Kom je er niet uit, of heb je ergens hulp bij nodig? Neem dan contact op met onze Ondernemersdesk. We zijn er iedere werkdag voor je tussen 8.00 en 18.00 uur. Je kunt met ons chatten, WhatsAppen of gewoon even bellen op 088 - 444 66 50

Naar de Klantenservice

Over ENGIE

ENGIE is één van de meest innovatieve energie- en technologiebedrijven ter wereld. Samen creëren we, met de uitdagingen van vandaag, het Nederland van morgen. De wereld wordt duurzamer. Bedrijven en huishoudens gaan steeds bewuster om met energie. Ook onze klanten doen dat. Wij helpen hen daarbij, met adviezen, technische oplossingen, digitalisering en duurzame energie. De komende jaren gaan we daarin nog veel verder. Onze ambitie is om koploper te zijn in duurzame verandering. Om de leiding te nemen in duurzame verandering.

Dit doen we met meer dan 150.000 medewerkers in 70 landen. In Nederland zijn wij marktleider in de technische dienstverlening. Zo werken er dagelijks 5700 collega's aan technische, innovatieve én digitale oplossingen. Van integrale duurzame gebiedsontwikkeling tot energiezuinige, slimme gebouwen. Voor gemeenten, instellingen en bedrijven.

 • 286 

  Windparken

 • 459 

  Zonneparken

 • 25

  Biomassa / groen gas centrales

 • 145 

  Waterkrachtcentrales