Voordelige zonne-energie

100% groen en voordelig!

Kies je voor ENGIE, dan kies je
voor écht groene stroom


  • Nu met €200,- cashback

  • Scherpe tarieven en Nederlandse groene stroom

  • Uitstekende service, beoordeeld met een 8,2

 

  • 100% groene stroom uit Nederland

  • 94% van de klanten beveelt ons aan

  • Inzicht en grip op jouw energie met gratis app

Zonnepanelen

Heel Nederland duurzaam? #ChallengeAccepted

Bij ENGIE helpen we jou met iedere stap op weg naar duurzaamheid. Van voordelige Nederlandse zonne-energie tot het isoleren van je woning. Ondertussen pakken we de grote uitdagingen aan voor bedrijven en overheden om slimmer, schoner en efficiënter met energie om te gaan. Dit doen we als unieke combinatie van duurzame energieleverancier en technisch dienstverlener. Samen maken we heel Nederland duurzaam.

Lees hier ons verhaal

Zelf regelen

Bij ENGIE heb je altijd grip op je energiekosten en inzicht in je energieverbruik. Je regelt al jouw energiezaken eenvoudig zelf via MijnENGIE of de gratis ENGIE-app.
Regel alles zelf via de ENGIE-app

Wat is jouw volgende stap?

Iedere dag neem jij stappen in de groene richting. 's Ochtends korter douchen, 's avonds minder vlees. Graag helpen we jou met jouw volgende stap om te verduurzamen. Bijvoorbeeld met het isoleren van je woning. En dat is nu extra voordelig, want je ontvangt 20% subsidie. Kijk direct of isoleren voor jou interessant is.

Lees meer over isolatie
Isolatie

Samen maken we heel Nederland duurzaam

We weten allemaal dat als we de aarde goed achter willen laten voor de volgende generaties. En niet morgen maar het liefst vandaag nog. Daaraan bijdragen kan op allerlei manieren. Welke vorm jij ook kiest, ENGIE helpt jou daarbij. Of het nu gaat om energie besparen, zelf stroom opwekken met zonnepanelen, minder gas gebruiken via isolatie of een warmtepomp of het plaatsen van een laadpaal voor jouw elektrische auto. Weet je nog niet waar je moet beginnen? Dan geven we je graag persoonlijk energieadvies.

De eerste groene stap is snel gezet. Door te kiezen voor onze groene stroom en CO2-gecompenseerd gas, is jouw energiecontract direct duurzaam. Binnen 1 minuut kun je jouw energiekosten berekenen en overstappen. Ondertussen bouwen wij continu verder aan duurzame bronnen om Nederlandse zonne-energie en windenergie op te wekken. Heel Nederland duurzaam? #ChallengeAccepted.

Meld je nu aan en ontvang €200,- cashback.

Meld je direct aan